linkedin script

Media

Comunicate de presă

EVERGENT Investments accesează o facilitate de credit pentru a valorifica oportunități de piață în noul context investițional

EVERGENT Investments SA, companie de investitii listata sub simbolul EVER, informează acționarii și investitorii că urmărește cu atenție oportunitățile acestei perioade a ciclului economic marcat de v...

Până pe 25 noiembrie se poate aplica pentru patru burse de 32.000 de euro la Transilvania Executive Education MBA

Până în 25 noiembrie se poate aplica pentru patru burse  de 32.000 de euro, la Transilvania Executive Education MBA   ·        În 17 noiembrie...
mai mult

Știri și noutăți

EVERGENT Investments este partener al evenimentului aniversar "Bursa de Valori Bucuresti 140 de ani"

• La 1 decembrie 1882, în baza Înaltului Decret Regal emis de Regele Carol I, bursa de valori mobiliare și bursa de mărfuri și-au început activitatea în România. După instaurarea regimului comunist, Bursa a fost închisă în 1948.
• Bursa de Valori a fost reînființată în 1995, iar prima ședință bursieră a avut loc pe 20 noiembrie 1995, când erau listate doar șase companii. În prezent, la bursă sunt listate 376 de companii.
• Bursa de Valori București (BVB) a demonstrat de-a lungul timpului că și-a îndeplinit cu succes rolul fundamental de finanțare a economiei românești și celebrează pe 15 decembrie în acest an, în cadrul unui eveniment aniversar, 140 de ani de la înființarea primei burse de valori din România. Evenimentul aniversar este desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

EVERGENT Investments raporteaza un rezultat net de 101,4 milioane de lei in primele noua luni ale anului 2022

Rezultatul net, de 101,4 milioane de lei, marcheaza o depasire cu 57% a rezultatului estimat pentru intreg anul 2022.

Valoarea totala a activelor (AUM) este de 2.193 milioane lei.

175,4 milioane lei investiti in primele trei trimestre.

 Investitie in sectorul IT prin achizitia unui pachet din actiunile producatorului roman de software MWARE Solutions SA

Suprafata totala a proiectului “Fermele de afini” a depasit 100 ha.

Mix optim intre politica predictibila de dividend si programe de rascumparare

Peste 50% din structura portofoliului EVERGENT Investments este aliniata principiilor ESG.

mai mult

Media kit

Kitul Media a fost creat pentru a asigura utilizarea corectă a elementelor de design vizual a Evergent Investments in spatiul online. Aceste reguli sunt esenţiale pentru a obţine coerenţa noului brand si trebuiesc utilizate conform  regulilor de utilizare emise de Evergent Investments. Pentru mai multe informaţii si/sau neclaritati în legătură cu utilizarea elementelor de design vizual, vă rugăm să ne contactaţi la irina.bibire@evergent.ro.

Logo-ul Evergent Investments, respectiv componenta figurativă și cea de text, este marca comunitara inregistrata a EVERGENT INVESTMENTS SA si se afla sub protectia legii de proprietate intelectuala. Toate drepturile de utilizare si/sau reproducere sunt rezervate.

Evergent Investments Logo Orizontal cu Slogan Pozitiv RGB .pdf
Evergent Logo Vertical cu Slogan Pozitiv RGB .pdf
Evergent-Logo-Orizontal-cu-Slogan-Pozitiv-RGB.jpg
Evergent-Logo-Orizontal-cu-Slogan-Pozitiv-RGB .jpg
Evergent-Logo-Vertical-cu-Slogan-Pozitiv-RGB .jpg
Logo vertical RGB .jpg
Logo .jpg

Evenimente

EVERGENT Investments isi modifica simbolul bursier din SIF2 in EVER, incepand cu 29 martie 2021

Vă invitam sa urmariti evenimentul organizat de EVERGENT Investments cu ocazia modificarii simbolului bursier in EVER la Bursa de Valori București.

Conferință telefonică - 3 martie 2021, ora 15.00

Evergent Investments organizează pe data de 3 martie 2021, ora 15.00, ora Romaniei (CET+1) conferința telefonică privind rezultatele financiare preliminare 2020 neauditate.