linkedin script

Drive for performance

EVERGENT Investments este compania de investiții financiare cu experiență solidă pe piață românească, care generează valoare pe termen lung și randamente consistente investitorilor. Prin aplicarea unei strategii bine articulate și responsabile valorifică oportunitățile investiționale. 

Strategie performantă, portofolii puternice

Strategia EVERGENT Investments se concentrează pe creșterea performanței portofoliului listat și a investițiilor în private-equity cu gestionarea prudentă a riscurilor.

Transformăm oportunitățile în profit

Investițiile în private equity creează un portofoliu cu un raport randament/risc atractiv cu profit semnificativ pe termen lung. 

Expand your investment with a strategic partner

EVERGENT Investments este partener strategic pentru investitorii străini pe piață românească emergentă, datorită experienței vaste și performanței dovedite în timp, aspecte esențiale care o poziționează în topul celor mai bune fonduri de acțiuni din România.

Transformam oportunitatile in profit

Suntem un fond de investitii dinamic si inovator cu o cultura organizationala solida. Avand o experienta de 30 de ani in investitii, valorificam ideile si resursele pentru dezvoltarea companiei si indeplinirea asteptarilor investitorilor. Investind sistematic si consistent, am obtinut o rata medie de apreciere a valorii pentru actionari de 13,2% - dividende incasate plus crestere de active, in timp ce am acordat dividende de peste 150 milioane euro.

Generăm valoare prin excelență managerială

Experienta bogata si calificarile echipei acopera o arie vasta de domenii de activitate, insumand peste 90 de ani de antreprenoriat si 120 de ani de top management. Analiza de prim rang combinata cu talentul de a selecta oportunitatile si agilitatea in executie reprezinta un mix  ce a condus la realizarea de alfa pur cu 1,77 % mai mare decat rata medie compusa a randamentului, tuturor fondurilor de actiuni din Romania, in ultimii 10 ani.

Strategie performantă, portofolii puternice

Strategia investitionala aprobata de actionari si politicile aplicate pe portofolii si testate in timp se reflecta in performanta la nivelul tuturor activelor noastre. Portofoliul listat structurat in doi piloni strategici, financiar-bancar si energie-utilitati, impreuna cu abordarea decisiva de crestere a portofoliului private equity ofera investitorilor nostri randamente consistente.

Managementul riscului

Managementul riscului este o componenta esentiala a procesului investitional, cu o abordare holistica si procedurata care echilibreaza deciziile de business. Profilul nostru global de risc asumat este unul mediu, corespunzator unui apetit la risc mediu.

Evolutie pret actiuni

Data 2023-09-29
Pret deschidere
1.22   (lei)
Pret inchidere
1.215   (lei)

Actiunea Evergent

Știri evergent

Conferinta telefonica cu investitorii - 16 august 2023, ora 16.00

EVERGENT Investments organizează în data de 16 august, ora 16:00, ora României (CET+1), conferința telefonică în limba română pe tema rezultatelor financiare individuale aferente semestrului I al anului 2023.

EVERGENT Investments depășește jumătate de miliard de euro - valoarea activelor administrate la semestrul I 2023

·        82,7 milioane lei a fost valoarea dividendelor repartizate in 2023

·        Valoarea totală a activelor administrate a fost de 2.511 milioane lei

·        Valoarea activului net a fost de 2.243 milioane lei

·        Valoarea unitară a activului net (VUAN) a fost de 2,4424 lei

·        47,7 milioane lei - rezultatul net

·        186,44 milioane lei investiți în primul semestru 

 

EVERGENT Investments informează despre folosirea fără drept a numelui și imaginii companiei

Informăm acționarii EVERGENT Investments și investitorii la Bursa de Valori Bucuresti, locul de tranzacționare a acțiunilor EVER, că există un cont fals pe o aplicație de mesagerie, care folosește numele și imaginea companiei pentru a face false “recomandări” de investiții. 

 

EVERGENT Investments nu deține niciun cont pe aplicații de mesagerie și nu efectuează tranzacții cu criptoactive, conducerea și angajații săi nu fac recomandări de investiții și nu au nicio legătură cu aceste așa-zise recomandări. Ne delimităm total de astfel de practici frauduloase care folosesc fără drept numele, imaginea companiei și a managerilor săi pentru a frauda interesele investitorilor.

Responsabilitate socială

Credem că succesul unei companii este definit și de valoarea pe care o aduce societății. 
Investițiile care creează valoare sunt cele făcute cu entuziasm, investițiile performante cresc nivelul de trai nu doar în momentul prezent, ci ridică standardul de viață pe o perioadă îndelungată, impactand pozitiv, atât mediul economic, cât și cel social. De aceea, misiunea noastră este să generăm valoare pe termen lung pentru investitori, pentru companie dar și pentru comunitatea noastră.