linkedin script

Încep înscrierile în programul Transilvania Executive Education MBA, acreditat de Universitatea Buckingham

15 mai 2024

·        Programul include 13 module organizate în Cluj-Napoca și Marea Britanie

·        Diploma de absolvire este internaţională, acordată de Universitatea Buckingham 

·        Perioada înscrierilor este 14 mai – 31 decembrie 2024

·        Taxa de studiu este, pentru întregul program, 19.000 euro și se poate achita în patru rate, în decurs de 2 ani

·        Cursurile încep în februarie 2025 și dureză 2 ani

Persoanele interesate să studieze în cadrul programului Executive MBA, organizat de Transilvania Executive Education și certificat de Universitatea Buckingham (Marea Britanie), se pot înscrie începând de astăzi. Cursurile vor începe în data de 8 februarie 2025 și sunt organizate la fiecare șase săptămâni, de joi până duminică. Cele  13 module sunt predate în Cluj-Napoca și un modul în Marea Britanie, la Universitatea Buckingham.

Curricula programului TEE Executive MBA a fost realizată împreună cu comunitatea de alumni, experții academici și în afaceri ai TEE. Cuprinde atât temele specifice unui program MBA, cât și module despre gândirea sistemică, inovația digitală, guvernanța și etica în afaceri, consultanța în afaceri și antreprenoriat. 

Cerințe pentru înscriere şi admitere în programul TEE Executive MBA:

·        minim trei ani de experienţă profesională postuniversitară într-un rol executiv;

·        limba engleză la nivel minim B2. 

Candidații se pot înscrie în program prin trimiterea următoarelor documente pe adresa office@teecluj.ro până în 31 decembrie 2024: 

·        CV în limba engleză;

·      Certificatul de limba engleză/ diplomă care atestă studiile în limba engleză/ adeverință de la angajator în cazul în care candidatul lucrează sau a lucrat într-o companie britanică sau americană mai mult de 5 ani;

·        2 referințe profesionale;

·        Diploma de studiu (licență/master) tradusă în limba engleză.

După transmiterea documentelor prin email, pe adresa office@teecluj.ro, și validarea acestora, candidații vor fi contactați pentru stabilirea unui interviu telefonic. 

Pentru grupa EMBA 2025 sunt disponibile 20 de locuri. Taxa de studiu pentru întregul  programul este de 19.000 euro (cu TVA inclus) și se poate plăti în 4 rate pe parcursul celor 2 ani de studiu. Pe website-ul teecluj.ro, în secțiunea Executive MBA/Taxe și sponsorizări, sunt  detalii despre discounturi  și burse. 

Peste 200 de persoane în comunitatea Alumni TEE Executive MBA

Comunitatea TEE cuprinde peste 200 de absolvenți EMBA, dintre care 60% au obținut o promovare în carieră în mai puțin de un an de la absolvirea programului. 15% dintre cursanți au studiat programul datorită burselor oferite de Banca Transilvania, Evergent Investment și Electrogrup. Comunitatea alumni EMBA este formată din experți și lideri din middle și top management în diverse industrii: IT, automotive, servicii financiare, medicină, retail, marketing, producție, energie verde etc. din peste 60 de companii, din 16 județe . Media de vârstă a membrilor este de 35 de ani, iar media experienței într-o poziție de management este de peste 10 ani. 

Transilvania Executive Education (TEE)  aniversează 10 ani de activitate în managementul programelor educaționale pentru mediul de afaceri.

Despre Transilvania Executive Education:

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 60 de companii din România și din străinătate. În cei 10 ani de la fondarea asociației, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, EVERGENT Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume, să ofere acces în România la oportunități educaționale oferite la standarde internaționale.

Contact presă:

Bianca Brotei - bianca.brotei@teecluj.ro, 0747 752 825