linkedin script

Everland

Dezvoltat prin EVERLAND SA, proiectul din Iasi, Bd. Primaverii nr. 2 este situat in imediata vecinatate a unui magazin Dedeman si a unui supermarket Lidl, pe un teren  cu suprafata de 2,56 ha. Un ansamblu multifunctional, rezidential si birouri, cu functiuni comerciale care va avea o suprafata desfasurata de 83.827 mp, din care 16.765 mp birouri, 62.870 mp suprafata pentru locuit cu 850 apartamente, 4.191 mp pentru serviciile complementare, 6.000 mp spatii verzi, si  locuri de parcare aferente preponderent subterane. 

Ansamblul EVERLAND este un proiect major de reconversie urbana, dintr-o fosta zona industriala neutilizata, catre cel mai nou pol urban central in Iasi. Astfel, va revitaliza si dezvolta zona ridicand standardele de locuire prin includerea facilitatilor necesare unui stil de viata modern cu accent pe spatiile verzi, spatii pietonale ample, mobilitate smart, piste de biciclete, locuri de joaca pentru copii, spatii pentru animalele de companie, centru de fitness, gradinita, locuri de parcare. Ansamblul EVERLAND este situat in inelul central al orasului, bine conectat cu puncte de interes majore in Iasi, cum ar fi Palatul Culturii si Palas Mall, Complexul Tudor Vladimirescu, zona facultatilor de pe Splai Bahlui si Iulius Mall, la cateva minute cu transport auto. De asemenea, situarea EVERLAND intre trei mari artere de circulatie, Bd. Primaveri, Calea Chisinaului si Bd. Socola asigura accesibiliate imediata spre zona industriala si iesirea din oras.

Indicatorii urbanistici in faza PUZ pentru zona M1 sunt urmatorii: POT max 45%, CUT max 4 si Rh max S/Ds+P+20E, iar pentru zona M2 sunt POT max 45%, CUT max 2,5 si Rhmax S/Ds +P+16E. 

Pana la faza de autorizatie de construire, inaltimile si suprafetele finale pot fi optimizate pentru cea mai buna utilizare.

Everland
Everland
Everland
Everland