linkedin script

Everland

Dezvoltat prin EVERLAND SA, proiectul din Iași, Bd. Primăverii nr. 2, este situat în imediata vecinătate a unui magazin Dedeman și a unui supermarket Lidl, pe un teren cu suprafața de 2,56 ha. Un ansamblu multifuncțional, rezidențial și birouri, cu funcțiuni comerciale, care va avea o suprafață desfășurată de 83.827 mp, din care 16.765 mp birouri, 62.870 mp suprafață pentru locuit cu 850 de apartamente, 4.191 mp pentru serviciile complementare, 6.000 mp spații verzi, și  locuri de parcare aferente preponderent subterane. 

Ansamblul EVERLAND este un proiect major de reconversie urbană, dintr-o fostă zonă industrială neutilizată, către cel mai nou pol urban central în Iași. Astfel, va revitaliza și dezvolta zona ridicând standardele de locuire prin includerea facilităților necesare unui stil de viață modern cu accent pe spațiile verzi, spații pietonale ample, mobilitate smart, piste de biciclete, locuri de joacă pentru copii, spații pentru animalele de companie, centru de fitness, grădiniță, locuri de parcare. Ansamblul EVERLAND este situat în inelul central al orașului, bine conectat cu puncte de interes majore în Iași, cum ar fi Palatul Culturii și Palas Mall, Complexul Tudor Vladimirescu, zona facultăților de pe Splai Bahlui și Iulius Mall, la câteva minute cu transport auto. De asemenea, situarea EVERLAND între trei mari artere de circulație, Bd. Primăverii, Calea Chișinăului și Bd. Socola asigură accesibiliate imediată spre zona industrială și ieșirea din oraș.

Indicatorii urbanistici în faza PUZ pentru zona M1 sunt următorii: POT max 45%, CUT max 4 și Rh max S/Ds+P+20E, iar pentru zona M2 sunt POT max 45%, CUT max 2,5 și Rhmax S/Ds +P+16E. 

Până la faza de autorizație de construire, înălțimile și suprafețele finale pot fi optimizate pentru cea mai bună utilizare.

Everland
Everland
Everland
Everland