linkedin script

Construim viitorul copiilor defavorizați

Să-ți planifici viitorul este cel mai dificil lucru atunci când ești îngrijorat pentru ziua de azi. Sprijinul nostru oferă persoanelor cu venituri mici o cale către un viitor mai bun prin acces la servicii medicale, la formarea de competențe sau acces la locuri de muncă.

Asociatia Totul pentru un surâs

Nu putem vorbi despre o societate înfloritoare dacă nu ne îngrijim de cei defavorizati. Ne implicăm în mod constant în activitățile de susținere ale persoanelor nevoiașe, indiferent dacă ne referim la educația acestora sau la viața lor cotidiană, oferindu-le o șansă mai bună la un viitor strălucit.

Fundația Hospice

Este important să avem grijă de cei aflați la sfârșitul drumului, prin servicii licențiate de îngrijire paliativă, atât în centrele specializate, cât și la domiciliu. Ne bucurăm să sprijinim Fundatia Hospice în misiunea de a le oferi pacienților o calitate imbunatatita a vietii in cea mai grea perioada a lor.

Lions Club

Copiii cu boli cronice au nevoie de o viata normala. Sprijinim tabăra pentru copiii cu diabet insulino-dependenți, un demers important in viata acestor copii, pentru că le oferă prin joc informatii pretioase despre cum sa-si gestioneze boala si sa duca o viata normala.