linkedin script

Sprijinim performanța în educație

Înzestrarea nativă împreună cu excelența generată de acești copii dornici să performeze sunt unele dintre cele mai puternice instrumente pe care le are România în demersul ei de a progresa. Suntem conștienți de nevoile societății românești, prin urmare misiunea noastră este de a susține educația și a descoperi copiii talentați pe care-i sprijinim în parcursul lor către excelență. Implicarea noastră în educație este o investiție pe termen lung în viitorul întregii comunități.

Asociația Transilvania Executive Education

Considerăm că investiția în viitorul clasei de afaceri românești este una importantă și suntem alături de antreprenorii și managerii în parcursul lor către excelență, sprijinind programul burselor de studiu Executive MBA care asigură educația de calitate a următorilor lideri în business. 

Fundația Academiei de Studii Economice București

Susținem programul “Becoming a Leader” pentru a contribui la pregătirea studenților pentru un viitor plin de provocări și în continuă schimbare.

Cel de-al 26-lea Colocviu franco-român în științele comunicării

Comunicarea creează parteneriate, iar sprijinul nostru pentru acest demers își îndeplinește misiunea de a ridica bariera dintre diferitele comunități și de a crea legături care vor impacta pozitiv societatea.

Fundația Interetnică pentru Cultură și Artă – Festivalul Național de Mentorat “Ion Ghelu Destelnica”, ediția a II-a

Orice tânăr are capacitatea de a ajunge departe cu ajutorul unui mentor care știe să îi modeleze entuziasmul. Începătorii de astăzi sunt experții de mâine.

Universitatea “Vasile Alecsandri” Bacău – Conferința națională cu participare internațională Ecologia și Protecția Ecosistemelor, ediția XIV

Schimbarea climatică este, în prezent, una din cele mai prevalente amenințări globale. Sprijinim  organizarea acestor conferințe deoarece considerăm că educația și conștientizarea amenințărilor  sunt baza unei comunități adaptabile și dezvoltate.

Concursul Național de Matematică și Fizică “Vrânceanu – Procopiu”, ediția XXII

Menținem ștafeta ridicată prin sprijinirea acestor copii dotați. Sprijinim efortul lor și înzestrarea pentru a contribui la parcursul lor către succes.

Olimpiada națională de fizică

Sprijinim organizarea olimpiadei de fizică pentru că performanța și excelența contribuie semnificativ la un viitor mai bun.

Asociația Română pentru Tehnologii Alternative (ARTA) Sibiu

Susținem eforturile inovative ale ARTA Sibiu și investim în știință pentru a contribui la viitorul generațiilor următoare.

FABIZ – Facultatea de Administrarea Afacerilor cu Predare în Limbi Străine

Punând la dispoziția studenților uneltele necesare pentru a-și desfășura activitatea într-un mediu modern, ne asigurăm că viitorul mediului de afaceri românesc își continuă evoluția în direcția bună.

ReGala Ferdinand - Premierea elevilor olimpici

Olimpicii s-au bucurat de toată susținerea noastră în cadrul acestui eveniment. Printre premii se numără medalia de aur la Olimpiada internațională “Science and Technology Tunisia 2023” și medalia de argint la Olimpiada națională “Creativitate științifică și tehnologia informației”.