linkedin script

EVER IMO

Baba Novac Residence este primul proiect de dezvoltare imobiliară rezidențială al EVERGENT Investments. Situat în zona semicentrală a Bucureștiului, se încadrează optim în zona rezidențială Dristor-Mihai Bravu. Proiectul de succes demarat în anul 2016, foarte apreciat de cumpărători, constă în 363 de apartamente, vândute integral până în anul 2020, devenind un punct de referință în dezvoltările rezidențiale din zonă. 

Zona de nord a Bucureștiului are o dezvoltare rapidă și vastă, atât în zona rezidențială, cât și în zona de birouri. EVER IMO își propune să dezvolte proiecte imobiliare în acest pol rezidențial de mare viitor:

  • Proiect imobiliar care va fi dezvoltat pe un teren de 13.000 mp situat în Străulești - zonă care va fi un nou pol financiar și rezidențial premium în Nordul Bucureștiului. Documentația pentru obținerea Planului Urbanistic de Detaliu este în prezent în derulare.
  • Proiect imobiliar aflat în pregătire, pe un teren de 19.000 mp situat în Gheorghe Ionescu Sisesti - o zonă cu mare potențial de dezvoltare rezidențială în Nordul Capitalei.
  • Proiect imobiliar situat pe un teren în suprafața de 11.000 mp, cu Plan Urbanistic Zonal aprobat (subsol+demisol+parter+10 etaje), situat într-o zonă semicentrală a Bucureștiului, cu perspective bune în sectorul rezidențial.
EVER IMO
EVER IMO
EVER IMO